surmysuu
surmysuusurmysuu

تجهيزات فست فود را بهتر بشناسيم: اگر شما نيز صاحب فست فود هستيد، يا مي خواهيد براي راه اندازي فست فود اقدام كنيد، حتما مي دانيد كه هر فست فود و رستوراني نياز به تجهيزات به خصوص دارد. براي داشتن يك آشپزخانه ي صنعتي احتياج به تجهيزات آشپزخانه صنعتي داريد. براي خريد لوازم فست فود بهتر است، در ابتدا برخي از اين تجهيزات را بشناسيد. در ادامه ي اين مطلب به بررسي و معرفي برخي از تجهيزات فست فود مي پردازيم. با ما همراه باشيد.

تجهيزات مورد نياز فست فود

  • كابينت آب چكان
  • دستگاه همبرگر زن صنعتي
  • دستگاه يخ ساز صنعتي
  • يخچال صنعتي
  • دستگاه سرخ كن تحت فشار
  • ميز بردينگITM
  • اسلايسر مواد غذايي
  • ميكسر و همزن برقي

كابينت آب چكان

يكي از مهم ترين تجهيزات رستوران و فست فود كابينت آب چكان صنعتي است كه در بخش شستشوي ظروف قرار دارد. استفاده از اين وسيله به اين جهت است كه ظروف تازه شسته شده براي خشك شدن و يده شدن در كابينت بر روي آب چكان قرار گيرد.

كابينت آب چكان به ديوار متصل مي شود و فضاي بسيار كمي را در آشپزخانه اشغال مي كند. با توجه به اندازه و ابعاد اين وسيله قيمت آن برآورد مي شود.

مشخصات فني كابينت آب چكان

  • تمام استيل ( ورق استيل خشدار روكش دار به ضخامت ۰/۸ ميلي متر ).
  • قسمت بالاي سبد آبچكان داراي درب ريلي.
  • سبد آبچكان براساس درخواست مشتري ( تمام استيل ، آبكاري استيل و روكش pvc ) قابل توليد مي باشد.
  • ابعاد استاندارد شامل : ۶۰*۳۰*۸۰ ، ۶۰*۳۰*۱۰۰ ، ۶۰*۳۰*۱۲۰ ، ۶۰*۳۰*۱۵۰.
  • قابل توليد در ابعاد استاندارد و سفارشي.

دستگاه همبرگر زن صنعتي

تجهيزات فست فود را بهتر بشناسيم

همبرگر يكي از مهم ترين غذا ها در فست فود است كه تمامي فست فود ها اين غذاي خوشمزه را سرو مي كنند. براي درست كردن همبرگر احتياج به دستگاه مخصوص داريم. دستگاه همبرگر زن دستگاهي است كه جهت فرم دادن و تهيه همبرگز در تمامي فست فود ها استفاده مي شود كه اين دستگاه جزء تجهيزات ضروري در يك فست فود شناخته شده است.

انواع دستگاه همبرگر زن صنعتي

اين دستگاه انواع مختلفي نظير همبرگر زن دستي, همبرگر زن نيمه اتوماتيك و همبرگر زن تمام اتوماتيك دارد.

دستگاه يخ ساز صنعتي

اكثر رستوران ها, كافي شاپ ها و فست فود هايي كه به مشتريان خود اهميت زيادي مي دهند، از دستگاه يخ ساز استفاده مي كنند. خوردن نوشيدني همراه با يخ لذت بخش تر است و به نظر مي رسد همراه با كيفيت مناسب غذا لحظات خوب و ماندگار تري را در ذهن مشتري حك خواهد كرد. اين امر علاوه بر آن كه مي تواند رضايت كامل مشتري را جلب نمايد، نوعي تبليغ نيز به حساب مي آيد. اين دستگاه با توجه به حجم مورد نيازتان در ظرفيت هاي متفاوت توليد مي شود.دستگاه يخ ساز صنعتي قابليت توليد يخ به صورت پودري و يخ قالبي در وزن ها و ابعاد مختلف را دارد.

يخچال صنعتي

تجهيزات فست فود را بهتر بشناسيم

در فست فود ها براي نگهداري مواد غذايي، سالاد، نوشابه و انواع نوشيدني هاي ديگر از يخچال ايستاده صنعتي استفاده مي كنند. يخچال صنعتي نيز با توجه به احتياج مشتري در ابعاد مختلف و به شكل هاي درب شيشه اي و درب استيل توليد و عرضه مي شود.

مشخصات فني يخچال صنعتي

  • تمام استيل
  • عايق شده بهصورت فوم تزريق جهت ايجاد برودت بهتر
  • تغيير تعداد درب ها با توجه به نياز مشتري (يك درب ، دو درب و … )توليد در ابعاد استاندارد ۷۰ ، ۱۵۰ و ۱۹۰ سانت و به صورت سفارشي بر اساس نياز مشتري.

دستگاه سرخ كن تحت فشار

دستگاه سرخ كن هني پني براي پخت مرغ كنتاكي به كار مي رود  و تماما از جنس استيل است و با گاز كار مي نمايد

اين دستگاه داراي فيلتر روغن داخلي بوده كه براي  تصفيه روغن بعد از پخت استفاده مي شود  و داراي صفحه كنترل كامپيوتري بر روي دستگاه است

ويژگي هاي Brooster 1800

  • مشعل توزيع حرارت فوق العاده
  • پخت كامل تكه هاي مرغ به طور دورا ني
  • سيستم الكترونيكي بي نظير
  •  باز و بسته شدن آسان درب دستگاه
  • فيلترنمودن آسان روغن
  • تنظيم زمان پخت به طور اتوماتيك.
  • پمپ قدرتمند
  • سيستم قفل درب
  • داراي برنامه ريزي تمام ديجيتال براي انواع مواد غذايي در دو نوع گازي و برقي
  • از ساير ويژگي هاي آن مي توان به وجود لوازم يدكي كافي و تعمير كاران خبره براي آن نام برد.

ميز بردينگITM

تجهيزات فست فود را بهتر بشناسيم

يكي از تجهيزات آماده سازي فست فودها و اغذيه فروشي ها است. از اين دستگاه براي اماده سازي غذاهاي سوخاري استفاده مي شود.

دستگاه بردينگ ITM داراي الك اتوماتيك مي باشد كه آرد هاي ضايعاتي را الك نموده و باعث مصرف بهينه آرد سوخاري مي شود.

براي تهيه سوخاري فست فود كه به آن پودر زن مي گويبم،اين دستگاه در دو نوع دستي و اتوماتيك توليد مي شود.

اسلايسر مواد غذايي

تجهيزات فست فود را بهتر بشناسيم

  • تيغه هاي بسيار محكم و برنده
  • جنس بدنه از آلومنيوم مي باشد

به وسيله اسلايسرمواد غذايي مي توانيد هر نوع محصولي را براي ستفاده در آشپزخانه هاي صنعتي و يا خط توليد چيپس ميوه به صورت حلقه اي(ورقه ورقه) , حبه اي و خلال و … در بياوريد.
تيغه هاي اسلايسر بسيار برنده و از جنس سخت و محكم مي باشد. شما مي توانيد با خيالي آسوده از دستگاه هاي اسلايسر هاي صنعتي فست فود شاپ استفاده نموده و از خدمات ما بهره مند گرديد.

ميكسر و همزن برقي

تجهيزات فست فود را بهتر بشناسيم

  • مدل: WSB 2 W
  • مصرف برق: ۳٫۴A , 220V
  • ابعاد: ۱۳x14x78cm

دستگاه ميكسر و هم زن برقي در رستوران و كافي شاپ ها كاربرد زيادي دارد هم زن برقي سرعت عمل را در تهيه مواد غذايي بيشتر مي نمايد و كيفيت در كار را بالا برده و زمان تهيه مواد را كاهش مي دهد.

قطعات اين دستگاه به راحتي از هم جدا شده و قابل شست و شو مي باشد.

خريد تجهيزات و لوازم فست فود براي راه اندازي فست فود

تجهيزات فست فود را بهتر بشناسيم

بعد از مشاوره با تيم حرفه اي و تهيه مكان فست فود، خريد تجهيزات يكي از عوامل تعيين كننده در موفقيت فست فود است. تجهيزات فست فود داراي انواع مختلفي هستن كه شما بايد بسته به مكان و منوي خود آن ها را خريداري كنيد. خريد تجهيزات فست فود درجه يك و با قيمت معقولانه مي تواند ضامن سود و پيشرفت شما باشد. به ياد داشته باشيد خريد تجهيزات نامرغوب از كيفيت غذاي شما مي كاهد و در اين صورت مشتري هاي خود را از دست مي دهيد.

هزينه خريد لوازم فست فود و راه اندازي فست فود

هزينه هاي راه اندازي فست فود معمولا شامل، در نظر گرفتن مبلغي براي اجاره يا خريد مكان، خريد تجهيزات فست فود، تهيه منو، اجراي دكوراسيون و استخدام پرسنل مي شود. كه موارد اخير را مي توان جز هزينه هاي جاري فست فود دانست. عمده سرمايه شما صرف تهيه مكان مي شود. در بقيه موارد معمولا قيمت ها در تمام كشور يكي مي باشد. براي اطلاع از قيمت هاي تجهيزات فست فود به صفحه تماس با ما مراجعه كنيد.

خلاقيت و ايده هاي نوين رمز موفقيت فست فودها

بهتر است بدانيد بزرگترين فست فود هاي جهان مانند مك دونالد و ساب وي از فضا هايي كوچك براي كسب و كار خود شروع كردند. سپس با ايده هايي جديد و نوين موفق شدند، شغل خود را گسترش دهند و به برند هايي معتبر در صنايع فست فود تبديل شوند. پس تقليد كردن از ديگران را كنار بگذاريد و خود در پي يافتن راهي مناسب براي رونق فست فود خود باشيد.

تجهيزات فست فود را بهتر بشناسيم

امتیاز:
بازدید: 112
برچسب:
:
[ 1398/5/8  ] [ ۰۹ ] [ surmysuu ] [ ]

آيا خريد تجهيزات كاركرده فست فود مقرون به صرفه و توجيه پذير است؟زماني كه تصميم به باز كردن يك فست فود در يك شهر گرفته باشيد، حتما هزينه هاي ابتدايي براي شما سنگين به نظر آمده و پيشنهاد خريد تجهيزات كار كرده فست فود مي تواند فوق العاده وسوسه انگيز باشد. اما بايد ديد خريد تجهيزات فست فود كار كرده تا چه اندازه مي تواند عاقلانه و مقرون به صرفه باشد. به همين دليل در اينجا به مزايا و معايب خريد تجهيزات كاركرده فست فود مي پردازيم.

خريد تجهيزات كاركرده فست فود

زماني كه تصميم به راه اندازي فست فود در يك شهر گرفته باشيد، حتما هزينه هاي ابتدايي براي شما سنگين به نظر آمده و پيشنهاد خريد تجهيزات كار كرده فست فود مي تواند فوق العاده وسوسه انگيز باشد. اما بايد ديد خريد تجهيزات فست فود كار كرده تا چه اندازه مي تواند عاقلانه و مقرون به صرفه باشد.

مزاياي خريد تجهيزات كاركرده فست فود

از مزاياي خريد تجهيزات كاركرده فست فود مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • صرفه جويي در هزينه ها

اگر به جاي خريد تجهيزات فست فود نو به سراغ تجهيزات كار كرده برويد، طبيعتا تا حد زيادي در هزينه هايتان صرفه جويي مي شود.

  • عدم نياز به راه اندازي

برخي از تجهيزات رستوران يا فست فود و حتي تجهيزات كافي شاپ نياز به راه اندازي و نصب اوليه دارند. زماني كه به سراغ وسايل كاركرده مي رويد، اين مراحل در مورد آن ها انجام شده است و تنها كافي ست كه تجهيزات را به آشپزخانه ي فست فود خود آورده و پس از شستشو و انجام نظافت هاي مورد نياز، شروع به استفاده از آن ها نماييد.

  • دسترسي به برندهاي قديمي و باكيفيت

خريد تجهيزات كاركرده فست فود

خريد تجهيزات كاركرده فست فود

متاسفانه طي سال هاي اخير شاهد ورود برندهاي لوازم آشپزخانه صنعتي كه بعضا كيفيت هاي پاييني دارند، به بازار بوده ايم. اما در ميان تجهيزات كاركرده مي توان برندهاي قديمي تر و در عين حال پرقدرت تري را يافت كه مي توانند بارها و بارها طول عمر بيشتري نسبت به يك دستگاه نو و كارنكرده داشته باشند.

البته شما براي خريد دستگاه هاي مورد نياز آشپزخانه فست فود بايد حتما با يك مشاور مطمئن صحبت كرده و از راهنمايي هاي وي براي انتخاب برندهاي مطمئن و با كيفيت بالا بهره مند شويد، بهتر است از تيم هاي راه اندازي فست فود راهنمايي بگيريد. ما به شما گروه حرفه اي و با تجربه فست فود شاپ را پيشنهاد ميكنيم.

امتیاز:
بازدید: 91
برچسب:
:
[ 1398/5/2  ] [ ۰۶ ] [ surmysuu ] [ ]

راه اندازي فست فود : اگر به فكر راه اندازي فست فود هستيد و اكنون به وسيله موتور هاي جستجو اقدام به جمع آوري اطلاعات و كسب يك اطلاعات اوليه در اين مورد ميباشيد ، توصيهميكنيم حتما مقاله زير را مطالعه نماييد .

 
 

مراحل راه اندازي فست فود :

آموزش و مشاوره و كسب اطلاعات اوليه :
بسياري از فست فود ها در حالي شروع به كار ميكنند كه نه مشاوره اي از متخصصان گرفته اند و نه اصول اوليه راه اندازي فست فود را در نظر گرفته اند كه چنين موردي باعث ايجاد مشكلات مختلف ميشود .
 
پس در قدم اول لازم است حتما با مشاوران ، كارشناسان و متخصصان در اين حوزه مشورت بگيريد و راهنمايي بخواهيد .
 
در مرحله بعد ، بايد يك محل مناسب براي راه اندازي انتخاب كنيد . در اين انتخاب به فاصله با فست فود هاي ديگر و سطح فرهنگي محل ، تردد افراد ، پاركينگ و… دقت نماييد .

بعد از اين كه از محل رستوران مطمئن شديد ، يك برنامه استراتژيك براي فست فود خود تهيه و تدوين كنيد . به همراه اين برنامه ، پلان هاي سياست هاي داخلي و مديريتي فست فود را نيز آماده كنيد . اين كار را نيز حتما به همراه كارشناس انجام دهيد .

تهيه نقشه و پلان آشپزخانه و تهيه چك ليستي از لوازم و تجهيزات مورد نياز را بايد در اين مرحله انجام دهيد . در اين مقاله توضيح مناسبي از اين مورد ارائه شده است . ⇐ لوازم آشپزخانه صنعتي

طراحي دكوراسيون داخلي و خارجي فست فود : در استراتژيك جديد رستوران و فست فودها سعي مي كنند بهترين طراحي دكور را طبق منطقه و غذاهايي كه در آن رستوران سرو مي گردد ، اجرا كنند كه آيتم هاي مختلفي از جمله فضاي داخلي ، نورپردازي مناسب ، نوع صندلي ها و نماي بيروني رستوران ويا فست فود را دارد.

فضاي داخلي فست فود بايد تا جايي كه امكان دارد باعث آرامش مشتري گردد و محيطي باشد كه به ندرت از ذهن مشتري خارج شود.

 

تهيه و ارائه منو را بايد با توجه به لوازم و تجهيزات موجود فست فود و ذائقه منطقه آماده كنيد سپس بايد يك آيين نامه انظباطي تدوين كنيد و شرح وظايف پرسنل را نيز شرح دهيد .
 
بعد از انجام تمام مراحل بالا ، بايد تمام هزينه هاي راه اندازي فست فود را برآورد كنيد . در اين برآورد ميتوانيد از ليست تجهيزات فست فود و رستوران استفاده نماييد. شركت فستفود شاپ ، آماده ارائه مشاوره به شما در خصوص تخمين هزينه هاي راه اندازي رستوران و فست فود ميباشد .
 
در مرحله بعد با توجه به مشاوره هاي تبليغاتي ، بايد اقدام به انجام عمليات تبليغات نماييد . در همين زمان نيز كاركنان و مديران خود را استخدام ميكنيد .
 
سپس با توجه به منو و تعيين هزينه ها، بايد قيمت تمام شده غذاها را نيز براورد نماييد و اگر منو نياز به اصلاحيه دارد حتما آن را ويرايش نماييد .
 
در منو خود از غذاها ، سس ها و ادويه هاي متفاوتي استفاده كنيد. اين تنوع در متمايز ساختن فست فود شما از رقبا كمك شاياني ميكند .
امتیاز:
بازدید: 124
برچسب:
:
[ 1397/2/11  ] [ ۰۷ ] [ surmysuu ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 5
همه : 0
چت باکس
امکانات وب